Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Ryanair

Ryanair

Ryanair

Ryanair

 Η Ryanair είναι μια ιρλανδική low-cost εταιρία και δημιουργήθηκε από τον ιρλανδικό επιχειρηματία Tony Ryan to 1985. Με 72 εκατομμύρια επιβάτες το 2010 η Ryanair είναι μετά την Lufthansa η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 250 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 64 σε παραγγελία. Χρησιμοποιεί αεροσκάφη Boeing 737-800 της αμερικανικής εταιρείας Boeing.

Προορισμοί

Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο από 44 διαφορετικές βάσεις. 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αν επιθυμείτε να δείτε τις υπηρεσίες της Ryanair και να πετάξετε για κάποιον από τους προορισμούς που εξυπηρετεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο υπηρεσίες Ryanair. Αν θέλετε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair, μπορείτε να χρησιμοποιείστε τη μηχανή κρατήσεων.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Ryanair από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair
 
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Ryanair προς προορισμούς εξωτερικού.
Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.
 
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Ryanair, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 760 8482
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Έρευνα Εξυπηρέτησης Πελατών
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας
Πάρτε μέρος τώρα!