Αρχική Σελίδα > Συχνές Ερωτήσεις > Αεροπορικά > Τι πρέπει να γνωρίζω αν θέλω να ταξιδέψω στην Αυστραλία?

Συχνές Ερωτήσεις - Αεροπορικά

Τι πρέπει να γνωρίζω αν θέλω να ταξιδέψω στην Αυστραλία?

Αρχικώς θα πρέπει να έχετε διαβατήριο σε ισχύ. Επίσης θα πρέπει να έχετε εκδόσει την σχετική VISA επισκέπτη από την Αυστραλιανή Πρεσβεία (ETA - Electronic Travel Authority) η οποία θα έχει ισχύ για 3 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής της.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθήτε στην σχετική ιστοσελίδα  της Πρεσβείας της Αυστραλίας για περισσότερες πληροφορίες. 
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Έρευνα Εξυπηρέτησης Πελατών
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας
Πάρτε μέρος τώρα!