Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Aegean Airlines

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Η Aegean είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 1987, αρχικά σαν πάροχος πτήσεων VIP & μεταφοράς ασθενών. Το 1992 ήταν η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που έλαβε άδεια εκτέλεσης επιβατικών πτήσεων.

Σήμερα πραγματοποιεί δεκάδες δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 30 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 28 είναι σύγχρονα Airbus Α319, 320 & 321. Συμπληρώνεται από 2 Avro RJ100.

Προορισμοί

Προορισμοί Εσωτερικού
Προορισμοί Εξωτερικού

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η εταιρεία εντάχθηκ�� το καλοκαίρι του 2010 στη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία, την Star Alliance. Συνεχίζει τη στρατηγική της συνεργασία με τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, την Lufthansa και έχει συνάψει επίσης συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρίες: TAP Air Portugal, SN Brussels Airlines, British Midland International (BMI), Continental Airlines και Spanair.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Aegean Airlines από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Aegean Airlines προς προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.
Μόνο εδώ θα βρείτε μαζεμένες όλες τις προσφορές της Aegean Airlines!

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Aegean Airlines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;