Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Aeroflot

Aeroflot

Aeroflot

Aeroflot

Η Aeroflot είναι o εθνικός και μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ρωσίας σε αριθμό επιβατών. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου , καθώς δημιουργήθηκε το 1923. Το 1956 ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε συστηματικά αεροσκάφη jet στα δρομολόγια του δικτύου της

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 91 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 161 σε παραγγελία. Χρησιμοποίει αεροσκάφη τόσο της Αμερικάνικης Boeing όσο και της Ευρωπαϊκής Airbus, αλλά και τα ρωσικής κατασκευής Illyushin και μελλοντικά Sukhoi.

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει σαν έδρα το αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχα. Πραγματοποιεί πτήσεις προς 97 πόλεις σε 48 χώρες του κόσμου.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο με την Aeroflot για Μόσχα αλλά και προορισμούς στην υπόλοιπη Ρωσία.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Aeroflot από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Aeroflot.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Aeroflot προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Aeroflot, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;