Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Air France

Air France

Air France

Air France

Η Air France  είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Γαλλίας και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου.Δημιουργήθηκε το 1933 στο Παρίσι.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 250 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 34 σε παραγγελία. Χρησιμοποίει αεροσκάφη κυρίως της Ευρωπαϊκής Airbus αλλά και της Αμερικάνικης Boeing.

Προορισμοί

Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς 32 προορισμούς στη Γαλλία και 185 διεθνείς προορισμούς σε 83 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η εταιρεία είναι το ιδρυτικό στέλεχος της αεροπορικής συμμαχίας Sky Team. Το 2004 συγχωνεύθηκε με την Ολλανδική KLM δημιουργώντας τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου σε επίπεδο εσόδων. 

Αεροπορικά Εισιτήρια της Air France από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Air France.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Air France προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Air France, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;