Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Alitalia

Alitalia

Alitalia

Alitalia

Η Alitalia είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε στην αρχική της μορφή το 1946.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 150 αεροσκάφη και έχει και άλλα 49 σε παραγγελία. Ο στόλος αποτελείται από Ευρωπαϊκά Airbus, αμερικάνικα Boeing & McDonell - Douglas, καναδικά Bombardier και Βραζιλιάνικα Embraer.

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει σαν έδρα το αεροδρόμιο Fiumicino – Leonardo Da Vinci της Ρώμης. Πραγματοποιεί πτήσεις προς 80 προορισμούς σε 38 χώρες του κόσμου.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο με την Alitalia για τη Ρώμη αλλά και προορισμούς στην υπόλοιπη Ιταλία.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Alitalia από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Alitalia.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Alitalia προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Alitalia, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT