Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Astra Αirlines

Astra Αirlines

Astra Αirlines

Astra Αirlines

Η Astra Αirlines δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008 με βάση τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εξυπηρετώντας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων. 

Στόλος

Ο στόλος της Astra Αirlines αποτελείται από δυο jet αεροσκάφη τύπου BAe 146-300 και ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737-800.  

Προορισμοί

Δρομολόγια Εσωτερικού:
Χίος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Σαντορίνη, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονος, Κως, Ρόδος, Ζάκυνθος 
 
Δρομολόγια Εξωτερικού:
Κίεβο, Άγια Πετρούπολη, Μόσχα, Ομσκ, Ροστόβ, Νοβοσιμπίρσκ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αν επιθυμείτε να δείτε ή να πετάξετε για κάποιον από τους προορισμούς που εξυπηρετεί η Astra Αirlines και να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια μπορείτε να χρησιμοποιείστε την εύχρηστη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr. 

Αεροπορικά Εισιτήρια της Astra Αirlines από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Astra Αirlines .

Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Astra Αirlines προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Astra Αirlines , επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;