Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > British Airways

British Airways

British Airways

British Airways

Η British Airways  είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Μεγάλης Βρετανίας. Δημιουργήθηκε το 1974 από την συνένωση των αεροπορικών εταιριών BOAC & BEA.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 241 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 47 σε παραγγελία. Χρησιμοποιεί αεροσκάφη τόσο της Αμερικάνικης Boeing όσο και της Ευρωπαϊκής Airbus. Η θυγατρική της, BA Connect,  χρησιμοποιεί αεροσκάφη της Βραζιλιάνικης Embraer.

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει σαν έδρα το αεροδρόμιο Heathrow, αλλά έχει ισχυρή παρουσία σε άλλα δυο αεροδρόμια του Λονδίνου, τα Gatwick & London City. Πραγματοποιεί πτήσεις προς όλες της ηπείρους της Γης και εξυπηρετεί 150 προορισμούς.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο με την British Airways για το Λονδίνο αλλά και προορισμούς στις ΗΠΑ και αλλού στην Αμερική.

Αεροπορικά Εισιτήρια της British Airways από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την British Airways.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η British Airways προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της British Airways, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;