Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Delta Airlines

Delta Airlines

Delta Airlines

Delta Airlines

Η Delta Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου σε μέγεθος στόλου και προορισμούς. Δημιουργήθηκε το 1924 και πέταξε για πρώτη φορά το 1929. Ανήκει στην αεροπορική συμμαχία Sky Team.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Έχει δυο μεγάλες βάσεις στην Αμερική - το αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου σε αριθμό επιβατών) και το Detroit Metropolitan Wayne County Airport. Έχει όμως και άλλα hubs σε ολόκληρο τον κόσμο (Παρίσι, Άμστερνταμ, Τόκιο).

Προορισμοί

Πετάει προς 355 προορισμούς στις 6 ηπείρους. Ο στόλος της αποτελείται από 741 αεροσκάφη. Κάθε μέρα πραγματοποιεί 1.534 πτήσεις
Είναι η μόνη εταιρεία που πετάει απ’ ευθείας προς Νέα Υόρκη από την Αθήνα.
Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο με την Delta Airlines απευθείας για Νέα Υόρκη (JFK) ή Atlanta και με ενδιάμεσο σταθμό για προορισμούς στη Βόρεια & Νότια Αμερική.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αν επιθυμείτε να δείτε τις υπηρεσίες της Delta Airlines και να πετάξετε για κάποιον από τους προορισμούς που εξυπηρετεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο υπηρεσίες Delta Airlines. Αν θέλετε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Delta Airlines, μπορείτε να χρησιμοποιείστε τη μηχανή κρατήσεων.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Delta Airlines από το Viva.gr

To Viva.gr σας παρέχει την δυνατότητα μέσα από τη μηχανή κρατήσεών της να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στις φτηνές πτήσεις της Delta Airlines.
Θα πρέπει όμως να βιαστείτε για να κλείσετε τα φτηνά εισιτήρια της Delta Airlines!
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;