Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Etihad Airways

Etihad Airways

Etihad Airways

Etihad Airways

H Etihad ιδρύθηκε τοn Ιούλιο του 2003 και είναι o εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Βασίζεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αμπού Ντάμπι και η έδρα της είναι στην Khalifa City A, Αμπού Ντάμπι.

Στόλος

Ο στόλος της Etihad αποτελείται από 66 αεροσκάφη (A319, A320, A330, A340, B777).

Προορισμοί

Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις σε 84 προορισμούς σε 52 χώρες παγκοσμίως.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Μέσα σε μόλις 8 χρόνια καθιερώθηκε ως ηγετική αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Η Etihad Airways έχει λάβει το βραβείο “World’s Leading Airline” στα World Travel Awards το 2009, 2010 και 2011.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Etihad Airways από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Etihad Airways.

Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Etihad Airways από Αθήνα & Θεσσαλονίκη προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Etihad Airways, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;