Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Germanwings

Germanwings

Germanwings

Germanwings

Η Germanwings είναι μια γερμανική low-cost εταιρία η οποία δημιουργήθηκε το 2002. Η εταιρεία έχει έδρα στο αεροδρόμιο της Κολονία/Βόννη. Επίσης έχει άλλες βάσεις στα αεροδρόμια της Στουτγκάρδης, του Βερολίνο, Ανόβερο και Ντόρτμουντ. Η Germanwings είναι μέρος της συμμαχίας Star Alliance. 

Στόλος

Ο στόλος της Germanwings αποτελείται από 30 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 8 σε παραγγελία. Χρησιμοποιεί αεροσκάφη Α319 της Ευρωπαϊκής Airbus.  

Προορισμοί

 Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς περισσότερους από 75 προορισμούς στην Ευρώπη. 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο με την Germanwings για προορισμούς στην Γερμανία αλλά και στην Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία και Ελβετία. 

Αεροπορικά Εισιτήρια της Germanwings από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Germanwings.
 
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Germanwings προς προορισμούς εξωτερικού.
Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr
 
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Germanwings, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;