Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Germania Airlines

Germania Airlines

 
Germania Airlines

Germania Airlines

Η Germania Airlines είναι μια γερμανική low-cost εταιρία η οποία δημιουργήθηκε το 1979. Η εταιρία έχει έδρα στο αεροδρόμιο του Βερολίνο (Berlin-Tegel). 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της Germania Airlines αποτελείται από 7 αεροσκάφη των Boeing.

Προορισμοί

H Germania Airlines πραγματοποιεί πτήσεις προς 30 διεθνείς προορισμούς.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αν επιθυμείτε να δείτε τις υπηρεσίες της Germania Airlines και να πετάξετε για κάποιον από τους προορισμούς που εξυπηρετεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο υπηρεσίες Germania Airlines. Αν θέλετε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Germania Airlines, μπορείτε να χρησιμοποιείστε τη μηχανή κρατήσεων.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Germania Airlines από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr θα μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Germania Airlines. Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Germania Airlines προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Germania Airlines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Οι πτήσεις της Germania από/προς την Θεσσαλονίκη γίνονται σε συνεργασία με την Deskas (tour operator).

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;