Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Iberia

Iberia

Iberia

Iberia

Η Iberia είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Ισπανίας. Δημιουργήθηκε το 1924 στην Ισπανία.

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 119 αεροσκάφη, όλα της Ευρωπαϊκής Airbus. Η θυγατρική της Iberia Regional έχει ένα στόλο από 70 αεροσκάφη της Ευρωπαϊκής ATR και της Καναδέζικης Bombardier.

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει σαν έδρα το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης, Έχει επίσης ισχυρή παρουσία στο αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελώνης, καθώς επίσης και σε εκείνο της Βαλένθια. Πραγματοποιεί πτήσεις προς 102 προορισμούς σε 39 χώρες και έχει ένα εκτενές δίκτυο που καλύπτει τις χώρες της Νοτίου Αμερικής.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο με την Iberia για την Μαδρίτη αλλά και προορισμούς στην Αμερικανική ήπειρο.

Αεροπορικά Εισιτήρια με την Iberia από το Viva.gr

Αν επιθυμείτε να δείτε τις υπηρεσίες της Iberia και να πετάξετε για κάποιον από τους προορισμούς που εξυπηρετεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο υπηρεσίες Iberia. Αν θέλετε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Iberia, μπορείτε να χρησιμοποιείστε τη μηχανή κρατήσεων.

To Viva.gr σας παρέχει την δυνατότητα μέσα από τη μηχανή κρατήσεών της να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στις φτηνές πτήσεις της Iberia.

Θα πρέπει όμως να βιαστείτε για να κλείσετε τα φτηνά εισιτήρια της Iberia!

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;