Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > KLM

KLM

KLM

KLM

Η KLM  είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Ολλανδίας. Είναι η πιο παλιά αεροπορική εταιρεία στον κόσμο (δημιουργήθηκε το 1919) και πετάει από τότε με το ίδιο όνομα.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 159 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 20 σε παραγγελία. Χρησιμοποίει αεροσκάφη κυρίως της Αμερικάνικης Boeing. Η θυγατρική της, KLM Cityhopper, έχει αεροσκάφη της Ολλανδικής Fokker και της Βραζιλιάνικης Embraer.

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει έδρα το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και πραγματοποιεί πτήσεις προς 90 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η εταιρεία ανήκει στην αεροπορική συμμαχία Sky Team. Το 2004 συγχωνεύθηκε με την Γαλλική Air France, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου σε επίπεδο εσόδων.

Αεροπορικά Εισιτήρια της KLM από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την KLM.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η KLM προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της KLM, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;