Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa

Η Lufthansa  είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και η 5η μεγαλύτερη στον κόσμο. Δημιουργήθηκε το 1926 στο Βερολίνο.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 275 αεροσκάφη, και έχει και άλλα 72 σε παραγγελία. Χρησιμοποιεί αεροσκάφη τόσο της Ευρωπαϊκής Airbus όσο και της Αμερικάνικης Boeing.

Προορισμοί

Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς 18 προορισμούς στην Γερμανία και 183 διεθνείς προορισμούς σε 78 χώρες σε Ασία, Αφρική, Αμερική και Ευρώπη.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η εταιρεία είναι το ιδρυτικό στέλεχος της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance. Της ανήκουν επίσης ποσοστά στις αεροπορικές εταιρίες Air Dolomiti, Austrian Airlines, British Midland, BMIbaby, Brussels Airlines, Edelweiss Air, Eurowings, Germanwings, Lauda Air και Swiss International Air Lines.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Lufthansa από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Lufthansa.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Lufthansa προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Lufthansa , επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;