Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Minoan Air

 Minoan Air

Minoan Air

Minoan Air

Οι Μινωικές Αερογραμμές είναι Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία με στρατηγική βάση το Ηράκλειο της Κρήτης, έχει αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά από την Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Αρχής Αεροπορικής Ασφάλειας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος αποτελείται από τέσσερα αεροσκάφη Fokker 50, πενήντα θέσεων. Τα F50 προσφέρουν άνετο θάλαμο επιβατών με χαμηλά επίπεδα θορύβου, έχουν εξαιρετική απόδοση, είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αξιόπιστα και έχουν χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση.

Προορισμοί

Προορισμοί Εσωτερικού
  • Ηράκλειο
  • Ρόδος
  • Κως
  • Μυτιλήνη
  • Σαντορίνη

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι Μινωικές Αερογραμμές επιδεικνύουν άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα ναυλώσεων εντός της ακτίνας των F50, που είναι 930 ναυτικά μίλια χωρίς στάση, με μέγιστο βάρος απογείωσης. Η απόσταση αυτή συμπεριλαμβάνει, ενδεικτικά, την Βαρσοβία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο, το Αλγέρι, το Κάιρο, τη Βηρυτό, το Κίεβο και άλλους προορισμούς, από την Αθήνα.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Minoan Air από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Minoan Air.

Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Minoan Air προς όλους τους προορισμούς της.

Μόνο εδώ θα βρείτε μαζεμένες όλες τις προσφορές της Minoan Air!

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Minoan Air, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;