Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Η Pegasus Airlines είναι μια low-cost εταιρεία της Τουρκίας και δημιουργήθηκε το 1990 ως αποτέλεσμα μιας συνεργασίας των Aer Lingus, Silkar Yatirim και Net Holding.  

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 32 αεροσκάφη. Η Pegasus Airlines χρησιμοποιεί αεροσκάφη Boeing 737-800, Boeing 737-400 και Boeing 737-500. 

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει έδρα το αεροδρόμιο Ataturk στην Κωνσταντινούπολη και πραγματοποιεί πτήσεις προς 100 διαφορετικούς προορισμούς σε 17 χώρες.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από την Αθήνα μπορείτε να κλείσετε φτηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Pegasus Airlines για Άδανα, Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Καϊσέρι, Σαμψούντα και Τραπεζούντα.  

Αεροπορικά Εισιτήρια της Pegasus Airlines από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr θα μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Pegasus Airlines.
Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Pegasus Airlines προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Pegasus Airlines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;