Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways

H Qatar Airways ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1993 και είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ. Στα πρώτα της χρόνια, η εταιρεία ανήκε εξ ολοκλήρου σε μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, αλλά τώρα ανήκει κατά 50% στην κυβέρνηση του Κατάρ και κατά 50% σε ιδιώτες επενδυτές.
Τα κεντρικά γραφεία της Qatar Airways βρίσκονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα και η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρη την Αφρική, την Κεντρική Ασία, την Ευρώπη, την Άπω Ανατολή, τη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ωκεανία.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της Qatar αποτελείται από 109 αεροσκάφη (Bombardier Challenger 605, Bombardier Global 5000, Bombardier Global Express XRS, Boeing 777, Boeing 787 Dreamliner, Airbus Long Range A319LR, Airbus A300-600 Cargo Freighter, Airbus A321, Airbus A330, Airbus A320, Airbus A340)

Προορισμοί

Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις σε περισσότερους από 120 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από την επανέναρξη της το 1997, η Qatar Airways και οι παρεχόμενες υπηρεσίες της έχουν επανειλημμένα αναγνωριστεί και βραβευτεί, ενώ είναι μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που έχουν κερδίσει αξιολόγηση 5 αστέρων από την Skytrax. Επιπλέον, η Qatar έχει ψηφιστεί δύο φορές ως η Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς στα Skytrax World Airline Awards, το 2011 και το 2012.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Qatar Airways από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Qatar Airways.

Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Qatar Airways από Αθήνα & Θεσσαλονίκη προς προορισμούς εξωτερικού.

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Qatar Airways, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;