Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Αεροπορικές Εταιρείες > Tarom Romanian Airlines

Tarom Romanian Airlines

Tarom Romanian Airlines

Tarom Romanian Airlines

Η αεροπορική εταιρεία Tarom είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρουμανίας και έχει την έδρα της στο αεροδρόμιο Otopeni του Βουκουρεστίου. Η Tarom εκτελεί τις πιο φθηνές απευθείας πτήσεις προς Βουκουρέστι αλλά και προς άλλες μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας τόσο από Ελλάδα, από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και το αεροδρόμιο “Μακεδονία” όσο και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

H Tarom χρησιμοποιεί πάνω απο 23 αεροσκάφη, τύπου Airbus, Βoeing & ATR.

Προορισμοί

Απευθείας πτήσεις προς Βουκουρέστι
Αθήνα - Βουκουρέστι
Θεσσ/νίκη - Βουκουρέστι
Λάρνακα - Βουκουρέστι

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η αεροπορική εταριεία μετέφερε πάνω από 2.3 εκατομμύρια επιβάτες το 2014, με μέσο όρο επιβίβασης 66%. Η Tarom από τον Ιούνιο του 2010 συμμετέχει στην SkyTeam.

Αεροπορικά Εισιτήρια της Tarom Romanian Airlines από το Viva.gr

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του Viva.gr θα μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Tarom Romanian Airlines.

Στο Viva.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Tarom Romanian Airlines προς προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Μόνο εδώ θα βρείτε μαζεμένες όλες τις προσφορές της Tarom Romanian Airlines!

Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου της Tarom Romanian Airlines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;