Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τις 12/01/2020, δεν θα είναι διαθέσιμες οι πτήσεις τις Ellinair από την ιστοσελίδα μας λόγω αλλαγής που πραγματοποιήθηκε στο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων από την εν λόγω αεροπορική εταιρεία.

Η Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, έως ότου αποκτήσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα, παρέχει έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών, για τις πρώτες τους μετακινήσεις για την εγγραφή τους και την εύρεση κατοικίας.

Tην Τετάρτη 03/07 στις 00:30 θα υπάρξει παύση της λειτουργίας του συστήματος των ακτοπλοικών εισιτηρίων, διάρκειας έως 4 ωρών.

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία BLUESTARFERRIES, στηρίζοντας έμπρακτα για 4ησυνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο,Λέσβο και Σάμο,από 14/06/19 έως 30/09/19.

H AEGEAN και η Olympic Air συμμετέχουν στο "Μεταφορικό Ισοδύναμο", δίνοντας με τον τρόπο αυτό την δυνατότητα στους νησιώτες της χώρας μας να επωφεληθούν από το μέτρο και για τις αεροπορικές μετακινήσεις τους.

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία BLUESTARFERRIES, στηρίζοντας έμπρακτα για 4ησυνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30%τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο,Λέσβο, προσθέτοντας και τη Σάμο,από 14/06/19 έως 30/09/19.

Η Fast Ferries ανακοινώνει τη δρομολόγηση του επιβατηγού οχηματαγωγού ταχυπλόου HELLENIC HIGHSPEED για την περίοδο από 31/5 έως 23/9 σε αντικατάσταση του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία BLUESTARFERRIES προσφέρει έκπτωση 30%στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβοαπό 14/06/19 έως 30/09/19.

Η GOUTOS LINES σας ενημερώνει ότι ενεργοποίησε νέες εκπτώσεις για την ομαδική μετακίνηση επιβατών (group) άνω των 25 ατόμων και λεωφορείου 12 μέτρων για την γραμμή Λαύριο-Κέα-Λαύριο & Λαύριο-Κύθνο-Λαύριο με αναχωρήσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί (δεν ισχύει για τις νόμιμες αργίες).

Σας ενημερώνουμε ότι,από την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, τα πλοία της εταιρείας θα επανέλθουν στη θέση πρόσδεσης που βρίσκεται στην Ακτή Ηετίωνος, Πύλη Ε2

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;