Ημερολόγιο Τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Σενάριο: Θες να φύγεις με το κορίτσι λίγες μέρες να ξεσκάσετε. Σκέφτεσαι για Πράγα, Βουδαπέστη η Παρίσι. Για εποχή σκέφτεσαι την άνοιξη. Θα τσιμπήσετε ο καθένας από μια Δευτέρα άδεια για να το κάνετε τριήμερο. Super. Δεν μένει παρα να κλείσεις αεροπορικά από τώρα που είναι νωρίς και θα τα βρεις φθηνά. Ξενοδοχείο κλείνεις και μια βδομάδα πριν, δεν αλλάζουν και πολύ οι τιμές εκεί.

Ωραία.... τώρα; Ξεκινάς το ψάξιμο στα sites αεροπορικών εισιτηρίων: airtickets, pamediakopes, travelplanet24, Viva.gr. Ψάχνεις μια μια τις ημερομηνίες στον Απρίλη και τον Μάιο για να βρεις που είναι οι καλύτερες τιμές. Συγκρίνεις μετά και τις τιμές του κάθε site γιατί ανάλογα με την αεροπορική, τον προορισμό και την εποχή αλλάζουν οι προμήθειες (τα service fees) και έτσι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο το μπέρδεμα. Σύνολο χαμένου χρόνου: Μερικές ωρίτσες στην καλύτερη.

Όχι πιά!

Με το νέο Ημερολόγιο Τιμών αεροπορικών εισιτηρίων του Viva, μπορείς να δεις σε calendar view τις καλύτερες τιμές για κάθε μέρα στους επόμενους 5 μήνες για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς! Επιλέγεις προορισμό, πόσα βράδια θα λείψετε, και ΜΠΑΜ! έτοιμος! Και δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τις τιμές με τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά sites γιατί το Viva έχει μόνο 1€ χρέωση υπηρεσιών, ΠΑΝΤΑ, χωρίς κολπάκια και "ειδικές ρυθμίσεις" ! Τι περιμένεις; Δοκίμασέ το τώρα!


Posted : 20/12/2010 12:35:23 μμ by | 3 comments

Filed under: price, ημερολόγιο, τιμών, calendar


Προηγούμενο Post Επόμενο Post
Comments
Alexander Caravitis
26/4/2011 4:40:58 μμ
Προστέθηκε και η Θεσσαλονίκη!

Alexander Caravitis
30/12/2010 3:10:51 μμ
Σύντομα θα προστεθούν και ημερολόγια με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη... καλή χρονιά!

petros
29/12/2010 10:57:57 μμ
Καλό αλλά ανεπαρκές - είναι μόνο για αθήνα

Leave comment Security code
Τελευταία Σχόλια Rss Feeds

Με μια ματιά
Viva Services on Facebook