Αρχική Σελίδα
Ο Όμιλος εταιρειών Viva είναι μια από τις κυρίαρχες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας και αποτελείται από τη Viva Wallet Holdings SA (μητρική εταιρεία) και τις Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΑΕ (www.viva.gr) και Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ (www.vivapayments.com), που είναι θυγατρικές της πρώτης. Η Viva Wallet Holdings SA (πρώην Realize SA) ιδρύθηκε το 2000 και παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών.

Το 2006 ιδρύθηκε η Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες, που αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών στον τομέα των online μεταφορικών υπηρεσιών (αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, taxi), των υπηρεσιών e-ticketing θεαμάτων και των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Η Viva Payments (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ) ιδρύθηκε το 2010 και διαθέτει άδεια Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος (e-Money license), από την Τράπεζα της Ελλάδος. Η άδεια αυτή είναι ενεργοποιημένη στις 31 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
Βασικό προϊόν του Ομίλου Viva είναι το Viva Wallet (www.vivawallet.com), μια νέα, ολοκληρωμένη λύση πληρωμών, για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Μέσω της πλατφόρμας Viva Wallet, μια επιχείρηση μπορεί να δεχτεί πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών. Βασικά πλεονεκτήματά της αποτελούν η σύντομη ενεργοποίηση και οι ανταγωνιστικές χρεώσεις.

Με το Viva Wallet, ο επιχειρηματίας δέχεται πληρωμές με κάθε τρόπο (κάρτες, μετρητά, ebanking, πληρωμή με Viva Wallet, πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Pay@Home) στο e- shop ή τη mobile εφαρμογή, αλλά και σε φυσικά καταστήματα χρεώνοντας κάρτες πελατών του με σύγχρονες λύσεις POS, mPOS. Πληρωμές, όμως, δέχεται και χωρίς κάρτα ή μετρητά από τους Viva Wallet χρήστες, μέσω των πρωτοποριακών υπηρεσιών πληρωμής με Viva QR Code ή πληρωμής επιχείρησης μόνο με εμπορικό ΑΦΜ. Στις συμπληρωματικές δυνατότητες του Viva Wallet, προστίθενται η πληρωμή προμηθευτών και συνεργατών με μεταφορές ποσών σε IBAN, η δημιουργία ειδοποιήσεων πληρωμών, η εξόφληση 300+ λογαριασμών και υπηρεσιών, ενώ με τη Viva Wallet Business Card, κάθε έμπορος αποκτά πρόσβαση στα χρήματά του για περαιτέρω αγορές σε εκατομμύρια φυσικά και online καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για τον ιδιώτη, το Viva Wallet, αποτελεί το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι που του παρέχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr και ταυτόχρονα αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο για ολοκλήρωση πληρωμών και μεταφορά χρημάτων σε τρίτους, εύκολα, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς κόστος.

Με το Viva Wallet, o καταναλωτής πληρώνει με ασφάλεια και ένα μόνο κλικ σε e-shops που έχουν σήμα πληρωμής Viva Wallet, αλλά και μέσω του κινητού του, σε φυσικά καταστήματα αναζητώντας το Viva QR code στο εκάστοτε ταμείο. Επιπλέον, μπορεί να εξοφλήσει γρήγορα περισσότερους από 300 λογαριασμούς και υπηρεσίες, να πληρώσει οποιονδήποτε επαγγελματία, ενώ χρησιμοποιώντας τη Viva Wallet Card, που συνδέεται αυτόματα με το υπόλοιπο του Viva Wallet, μπορεί να πραγματοποιεί αγορές σε 32 εκατομμύρια σημεία παγκοσμίως, με το σήμα MasterCard.

Ο Όμιλος Viva διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνάει σήμερα τους 180 υπαλλήλους.

Το Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι αδειοδοτημένο πρακτορείο από τον ΕΟΤ, με αρ. ΜΗΤΕ : 0206Ε61000304001. 

 View Larger Map
Κεντρικά Γραφεία : Arcania Business Center, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι 151 25
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 13855 και 211 7700 000
(Δε-Κυρ: 08:00 - 23:00)
FAX : 210 614 9504
Εmail : support@viva.gr