Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Άμπου Ντάμπι

Άμπου Ντάμπι

Άμπου Ντάμπι

Άμπου Ντάμπι

Ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η πόλη του Αμπού Ντάμπι βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του Περσικού κόλπου στην Αραβική χερσόνησο.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Το Αμπου Ντάμπι είναι προσβάσιμο με αεροπλάνο. Έχει 2 διεθνή αεροδρόμια.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το σύστημα μεταφορών περιλαμβάνει λεωφορεία, ταξί, πλοία και αεροπλάνα. Επίσης μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, μιας και υπάρχει σύγχρονο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων, αρκεί να έχετε διεθνές δίπλωμα οδήγησης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Αμπού Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και το μεγαλύτερο από τα εμιράτα της ομοσπονδίας. Η πόλη είναι η έδρα του προέδρου του κράτους και της κυβέρνησης, καθώς και η έδρα των ξένων πρεσβειών, του πετρελαίου και των εμπορικώς εταιρειών. Σε απόσταση μικρότερη των 250 μέτρων από την ηπειρωτική χώρα, το Αμπού Ντάμπι είναι ένα νησί που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με τις γέφυρες Maqta και Mussafah Mussafah. Ωστόσο, η πόλη έχει πολλά αναπτυσσόμενα προάστια στην ηπειρωτική χώρα.
Είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη με αστική αρχιτεκτονική, καταπράσινους κήπους και σιντριβάνια. Εκρήγνυται, με πανοραμικές επαγγελματικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες αναψυχής που κυμαίνονται από state-of-the-art συνεδριακά κέντρα, πολυτελή ξενοδοχεία, spa, γήπεδα γκολφ, θέατρα και πολύ σύντομα, μερικά από τα πιο διάσημα μουσεία του κόσμου. Τα εμπορικά κέντρα, που μοιάζουν με ανάκτορα ωθούν τον επισκέπτη για μια μεγάλη εκστρατεία για ψώνια. Περαιτέρω, γαστρονομικές απολαύσεις αφθονούν από μια εκλεπτυσμένη σειρά καφετεριών, μπαρ και εστιατορίων.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Αμπού_Ντάμπι

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Αμπού Ντάμπι μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς το Άμπου Ντάμπι, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενο��οχείων για την πόλη του Αμπού Ντάμπι μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι το διαβατήριό σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;