Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολη

Αεροπορικά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Αλεξανδρούπολη είναι πόλη της Θράκης και πρωτεύουσα του νομού Έβρου.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Η Αλεξανδρούπολη είναι προσβάσιμη με διάφορους τρόπους: οδικώς, με τρένο και φυσικά με αεροπλάνο από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Mε καθημερινές πτήσεις, απευθείας από Αθήνα, της Aegean Airlines και της Ολυμπιακής στο αεροδρόμιο Δημόκριτος.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Από τα σημαντικότερα αξιοθέτα της πόλης είναι ο Φάρος, το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και το εκκλησιαστικό μουσείο στην πλατεία της Μητρόπολης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μέχρι το 1919 ονομαζόταν Δεδέαγατς. Ιδρύθηκε το 1875 και κατά τον Α' Βαλκανικό Πόλεμο, το 1913, έμεινε για λίγο υπό ελληνική διακυβέρνηση αλλά με τη Συνθήκη Βουκουρεστίου (1913) πέρασε στη Βουλγαρία. Με το τέλος του Α' Παγκόσμιου Πόλεμου , το 1920, έγινε τμήμα της Ελλάδας, καθώς η Βουλγαρία ανήκε στην πλευρά των ηττημένων. Με το θάνατο του βασιλιά Αλέξανδρου τον ίδιο χρόνο, μετονομάστηκε σε Αλεξανδρούπολη.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς τη Αλεξανδρούπολη, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για την πόλη της Αλεξανδρούπολης μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;