Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Άνδρος

Άνδρος

Άνδρος

Άνδρος

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Άνδρο

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο και το πλησιέστερο νησί στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την απογραφή που έγινε το 2001, το νησί είχε πληθυσμό 10.009 άτομα.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας με το λιμάνι του νησιού το Γαύριο.

Το δρομολόγιο από τη Ραφήνα για την Άνδρο διαρκεί 2 ώρες με τα απλά συμβατικά πλοία και μόλις 1 ώρα με τα ταχύπλοα.

Η Άνδρος συνδέεται επίσης απευθείας ακτοπλοϊκώς με Τήνο, Μύκονο, Σύρο και αραιότερα με άλλα κυκλαδίτικα νησιά. Δρομολόγια από τη Ραφήνα προς την Άνδρο εκτελούν πλοία των Blue Star Feriers, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines και της Cyclades Fast Ferries.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Το νησί διαθέτει εξαιρετικές παραλίες με πεντακάθαρα νερά που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Μερικές γνωστές παραλίες της Άνδρου είναι ο Άγιος Πέτρος, η Ψιλή Άμμος, το Κύπρι, το Λιόπεσι, η Ανερούσα, η Αγία Μαρίνα, η Αγία Ελεούσα, ο Φελλός, η Μικρή και Μεγάλη Πέζα στο Μακροτάνταλο και οι Γίδες. Η πιο γνωστή παραλία του νησιού όμως κυρίως λόγω ονόματος είναι η παραλία της Γριάς το Πήδημα στο Κόρθι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Άνδρο μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τις μικρές παραλίες Βίντζι , Αγ. Αικατερίνη, Μπουρό και Μέλισσα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις θαλασσινές σπηλιές.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η νυχτερινή ζωή της Άνδρου συγκεντρώνεται στη Χώρα και στο Μπατσί όπου υπάρχουν αρκετά clubs και εστιατόρια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Η Άνδρος είναι ένας προσιτός προορισμός που τον προτιμούν αρκετοί για σαββατοκύριακα λόγω της μικρής απόστασης από την Αττική.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Άνδρο μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για Άνδρο, το πιο οικονομικό και βολικό δρομολόγιο για εσάς. Επίσης η κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά.Τέλος μπορείτε να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Άνδρου μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr οργανώστε το ταξίδι σας στην Άνδρο:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;