Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Κέρκυρα

Κέρκυρα

Κέρκυρα

Τα φθηνότερα αεροπορικά για Κέρκυρα κάθε μέρα!

Από
Η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε είναι 65€ στις 08 Απριλίου 2020
Το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα από τις αναζητήσεις των τελευταίων 24 ωρών.

Ταξίδι στην Κέρκυρα

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Κέρκυρα βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του Ιονίου πελάγους.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Με πτήσεις από το Ελευθέριος Βενιζέλος της Ολυμπιακής και της Aegean,αλλιώς με ferry boets από τα λιμάνια της Πάργας ή της Ηγουμενίτσας. Αν θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητο σας εξυπηρετεί η δεύτερη λύση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αν σκοπεύετε να πάτε με δικό σας μεταφορικό μέσον θέλει προσοχή γιατί οι δρόμοι είναι πολύ στενοί και αρκετά κακοφτιαγμένοι,ειδικά το καλοκαίρι που η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη λόγω τουρισμού. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΚΤΕΛ, θα σας βολέψει όπου και αν θελήσετε να πάτε, αφού φτάνει σε όλους τους προορισμούς τουριστικού ενδιαφέροντος και είναι πολύ συνεπές στα δρομολόγια του.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Το πιο γνωστό μνημείο της Κέρκυρας είναι το Παλιό Φρούριο, όπου συνδυαστικά μπορείτε να δείτε και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, Ακόμα δείτε το Mon Repo την παλιά βασιλική κατοικία η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε ένα πολύ όμορφο πάρκο.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Οπωσδήποτε να πάτε στο Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο στεγάζει ευρήματα που προέρχονται μόνο από το νησί της Κέρκυρας. Ενδιαφέρον ακόμα παρουσιάζει το Ασιατικό Μουσείο αλλά και το Μουσείο Καποδίστρια. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε πολύ ενδιαφέροντα και διαφορετικά μουσεία, όπως τα μουσεία της Ελιάς αλλά και της Θαλάσσης.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Το νησί φημίζεται για τις εξαιρετικές του παραλίες και τα καθαρά νερά του. Είναι πραγματικά πάρα πολλές και μπορείτε να βρείτε ότι και αν ψάχνετε, οργανωμένες και μή. Προτιμήστε τις δυτικές παραλίες του νησιού, προσωπική μας άποψη είναι πως είναι πιο εντυπωσιακές αλλά και πιο κρύες. Ενδεικτικές είναι οι Άγιος  Γόργης, Γλυφάδα, Λάκωνες, και η Ίσσος. Δείτε σίγουρα και τις Σιδάρι αλλά και την ΄Canal d’amour΄ που είναι πολύ ιδιαίτερη σαν φυσικό τοπίο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί της Κέρκυρας είναι ίσως το πιο πράσινο σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά αν πάτε με παιδιά θα ανακαλύψετε πως πρόκειται για ένα νησί ιδανικό για οικογένειες. Επισκεφθείτε την Aqualand, ένα τεράστιο θαλάσσιο πάρκο που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Ανακαλύψτε την Παλιά Πόλη και χαλαρώστε στην πλατεία της Σπιανάδας, την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων. Σίγουρα η καλύτερη περίοδος για να ζήσετε και να καταλάβετε γιατί το νησί έχει γίνει τόσο διάσημο είναι το Πάσχα, τα έθιμα του αλλά και ο παλμός του νησιού πραγματικά θα σας συνεπάρουν.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κέρκυρα μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς την Κέρκυρα, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Κέρκυρας μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;