Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Λας Βέγκας

Λας Βέγκας

Λας Βέγκας

Λας Βέγκας

Ταξίδι στο Λας Βέγκας

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα Dollar ($)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η πόλη του Λας Βέγκας βρίσκεται στην Πολιτεία της Νεβάδας στις ΗΠΑ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Για να φτάσετε στο Λας Βέγκας είτε θα πρέπει να πετάξετε μέχρι την Νέα Υόρκη και μετά με εσωτερική πτήση στο Λας Βέγκας είτε να επιλέξετε πτήσεις της Olympic Air σε συνεργασία με την Delta Airlines ή της Delta Airlines.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Από τα πιο βασικά αξιοθέατα του Λας Βέγκας είναι τα καζίνο στο Strip,όπως είναι το Bellagio, το Luxor, το Ceasar's Palace κ.α.
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και το Γκραν Κάνυον, το οποίο κόβει την ανάσα σε κάθε επισκέπτη. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που πραγματοποιούν εναέριες ξεναγήσεις.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Λας_Βέγκας

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Λας Βέγκας μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς το Λας Βέγκας, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για την πόλη του Λας Βέγκας μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι το διαβατήριο σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;