Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Μύκονος

Μύκονος

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Μυκόνου βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Στη Μύκονο μπορείτε να πάτε από Πειραιά ή από Ραφήνα με πλοίο των Blue Star FerriesHellenic SeawaysAegean Speed Lines αλλά και Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η Μύκονος γενικά θεωρείται σχετικά μικρό νησί. Οι συγκοινωνίες της είναι αρκετά οργανωμένες και συνεπείς, αν όμως θέλετε να αποφύγετε τον συνωστισμό εντός των λεοφορείων, προτιμήστε είτε μηχανάκι είτε αυτοκίνητο. Η Χώρα μάλιστα διαθέτει και 2 μεγάλα δημοτικά parkings που μπορείτε να παρκάρετε σχετικά άνετα. Επίσης αν δεν θέλετε να μεταφέρετε το δικό σας αυτοκίνητο, σίγουρα θα βρείτε να νοικιάσετε καθώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά ενοικίασης αυτοκινήτων.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η Μύκονος είναι ένα νησί που φημίζεται για τις πολύ όμορφες παραλίες της. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι οι δυνατοί αέρηδες που πνέουν πάντα, για αυτό άλλωστε έχει ονομαστεί και¨Νησί των Ανέμων¨. Παρ΄ όλα αυτά, αναλόγως με την κατεύθυνση του ανέμου, θα βρείτε παραλία να απολαύσετε το μπάνιο σας. Οι πιο γνωστές είναι ο Πάνορμος, το Καλό Λιβάδι, η Ελιά, η Λιά αλλά και η κοσμοπολίτικη Ψαρρού.  Σχεδόν όλες είναι οργανωμένες, κάποιες πέραν του δέοντος… Τώρα αν θέλετε πιο extreme καταστάσεις και μεσημεριανό ξεφάντωμα σίγουρα θα πρέπει να πάτε στο περιβόητο Super Paradise.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το ¨Νησί των Ανέμων¨ , ταιριάζει σε όλους καθώς μπορεί να προσφέρει  όποιο στυλ διακοπών επιθυμείτε! Αν είστε αποφασισμένοι να διασκεδάζετε ασταμάτητα, δεν θα βρείτε καλύτερα! Από το μεσημέρι στο Super Paradise μέχρι να νυχτώσει, μετά στη Χώρα στα διάφορα clubs και καταλήγετε στο πιο διάσημο after , το Cavo Paradiso, μέχρι το επόμενο μεσημέρι! Αν τώρα θέλετε να κάνετε πιο ήρεμες διακοπές και πάλι μπορείτε, απλά φροντίστε να ξεκινήσετε ελαφρώς νωρίτερα το πρόγραμμα σας και έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο! Το απόγευμα κατευθυνθείτε στη Χώρα και απολαύστε το cocktail σας στη Μικρή Βενετία βλέποντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά στον κόσμο. Διάσημοι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το νησί όλο τον χρόνο έχοντας δώσει μια άλλη αίγλη σε αυτό. Μπορείτε να βρείτε πραγματικά τα πάντα, αλλά και να δείτε πραγματικά τα πάντα! Θα σας μαγέψει όποτε και να την επισκεφθείτε, αφεθείτε στους ρυθμούς της και σίγουρα θα περάσετε τις πιο έντονες διακοπές σας!

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ