Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Μυτιλήνη

Μυτιλήνη

Μυτιλήνη

Τα φθηνότερα αεροπορικά για Μυτιλήνη κάθε μέρα!

Από
Η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε είναι 77€ στις 04 Απριλίου 2020
Το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα από τις αναζητήσεις των τελευταίων 24 ωρών.

Ταξίδι στην Μυτιλήνη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Μυτιλήνης βρίσκεται στο σύμπλεγμα του βορείου Αιγαίου.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Αεροπορικώς με πτήσεις της Ολυμπιακής και της Aegean στο κρατικό αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" (MJT). Αλλιώς ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά, με πλοίο των Nel Lines και Αnek Lines.
Στο Viva Travel θα βρείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μυτιλήνη.
 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Γενικά είναι αρκετά μεγάλο νησί, αλλά όχι αναπτυγμένο σε όλη του την έκταση. Έτσι για μέσα στην πόλη δεν χρειάζεστε μεταφορικό μέσο, οι αποστάσεις είναι μικρές και πολύ εύκολο να τις περπατήσετε. Αν θέλετε όμως να γυρίσετε το νησί, θα χρειαστείτε σίγουρα αυτοκίνητο.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Θα βρείτε διάφορα όμορφα διατηρητέα κτίρια, το σήμα κατατεθέν όμως του νησιού είναι το Κάστρο του. Είναι πολύ καλά διατηρημένο και ανοικτό στο κοινό. Επισκεφθείτε το καθώς η θέα του σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Θα βρείτε αρκετά μουσεία να επισκεφθείτε , τα πιο σημαντικά είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Στο νησί της Μυτιλήνης θα βρείτε αρκετές παραλίες, με πολύ ωραία και καταγάλανα νερά! Οι πιο γνωστές είναι η Θέρμη, η Πέτρα, η Σκάλα Ερεσού, ο Μόλυβος και η παραλία Καλονής. Προσπαθήστε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερες, καθώς κάθε μία έχει τη δική της ομορφιά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί είναι πραγματικά πανέμορφο! Μην χάσετε την ευκαιρία να το ανακαλύψετε όλο και να επισκεφθείτε όσα περισσότερα γραφικά χωριουδάκια μπορείτε. Ανεβείτε στο ορεινό χωριό  Αγιάσσο και πραγματικά θα αντικρύστε ένα τόσο όμορφο θέαμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε πως βρίσκετε σε νησί. Απολαύστε τη διαδρομή και την έντονη φύση, και προσπαθήστε να περάσετε οπωσδήποτε από το παραθαλλάσιο χωριουδάκι Πλωμάρι για να πιείτε το περίφημο ούζο του!

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς τη Μυτιλήνη, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Μυτιλήνης μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;