Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Νάξος

Νάξος

Νάξος

Νάξος

Ταξίδι στη Νάξο

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Νάξου βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, και είναι το μεγαλύτερο στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Αεροπορικώς με πτήσεις της Ολυμπιακής στο κρατικό αεροδρόμιο της Νάξου.
Ακτοπλοϊκώς με δρομολόγθα από το λιμάνι του Πειραιά με πλοία των Blue Star, Helllenic Sea Ways, Aegean Speed Lines.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το νησί της Νάξου είναι πολύ μεγάλο και έτσι σίγουρα θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο για να διευκολυνθείτε. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε δικό σας αυτοκίνητο, αλλά εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις τοπικές συγκοινωνίες, θα πρέπει να γνωρίζετε όμως πως τα δρομολόγια είναι ελαφρώς περιορισμένα. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και την μετακίνηση με ταξί, οι τιμές είναι προκαθορισμένες ανάλογα με την απόσταση.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Θα βρείτε πολύ όμορφες παραλίες, οργανωμένες και μη, για να μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας. Από τις πιο γνωστές είναι ο όρμος του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην νότια πλευρά ης Χώρας αλλά και το Πυργάκι στα νοτιοδυτικά της Νάξου. Κάποιες άλλες είναι ο Άγιος Προκόπης , η Αγία Άννα αλλά και η Πλάκα. Αν είστε fan των θαλάσσιων sports θα μπορέσετε να κάνετε διάφορες τετοιες δραστηριότητες, ενώ σχεδόν παντού μπορείτε να βρείτε μικρά και γραφικά ταβερνάκια για να γευτείτε όμορφες γεύσεις.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η Χώρα της Νάξου είναι πλήρως οργανωμένη σχεδόν στα πάντα, έτσι θα μπορέσετε να βρείτε ότι είδους διασκέδαση σας ταιριάζει, από μεσημεριανά και πολυσύχναστα beach bars, μεγάλα νυχτερινά clubs αλλά και πιο ήρεμα bars.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί της Νάξου είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός με μεγάλη ζήτηση, και αν τελικά την επισκεφθείτε θα αντιληφθείτε τον λόγο. Απευθύνεται κυρίως σε όλα τα ηλικιακά κοινά και σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών, καθώς μπορεί να προσφέρει ό��ες τις ανέσεις που μπορεί κάποιος να ζητήσει. Το πλούσιο γεωγραφικό της ανάγλυφο θα σας προσφέρει έντονες αντιθέσεις καθώς θα αν την εξερευνήσετε θα βρείτε τοπία γεμάτα αντιθέσεις. Λιβάδια, οροπέδια, πηγές, βουνά, αμμουδιές και πανέμορφες παραλίες είναι εικόνες που δύσκολα μπορείτε να τις βρείτε να συνυπάρχουν τόσο αρμονικά δεμένες σε έναν προορισμό.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Νάξο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς την Νάξο ,όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Νάξου μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;