Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Νάξος

Νάξος

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Νάξου βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, και είναι το μεγαλύτερο στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Στη Νάξο μπορείτε να πάτε ακτοπλοϊκώς από Πειραιά με πλοίο των Blue Star FerriesHellenic SeawaysAegean Speed Lines

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το νησί της Νάξου είναι πολύ μεγάλο και έτσι σίγουρα θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο για να διευκολυνθείτε. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε δικό σας αυτοκίνητο, αλλά εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις τοπικές συγκοινωνίες, θα πρέπει να γνωρίζετε όμως πως τα δρομολόγια είναι ελαφρώς περιορισμένα. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και την μετακίνηση με ταξί, οι τιμές είναι προκαθορισμένες ανάλογα με την απόσταση.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Θα βρείτε πολύ όμορφες παραλίες, οργανωμένες και μη, για να μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας. Από τις πιο γνωστές είναι ο όρμος του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην νότια πλευρά ης Χώρας αλλά και το Πυργάκι στα νοτιοδυτικά της Νάξου. Κάποιες άλλες είναι ο Άγιος Προκόπης , η Αγία Άννα αλλά και η Πλάκα. Αν είστε fan των θαλάσσιων sports θα μπορέσετε να κάνετε διάφορες τετοιες δραστηριότητες, ενώ σχεδόν παντού μπορείτε να βρείτε μικρά και γραφικά ταβερνάκια για να γευτείτε όμορφες γεύσεις.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η Χώρα της Νάξου είναι πλήρως οργανωμένη σχεδόν στα πάντα, έτσι θα μπορέσετε να βρείτε ότι είδους διασκέδαση σας ταιριάζει, από μεσημεριανά και πολυσύχναστα beach bars, μεγάλα νυχτερινά clubs αλλά και πιο ήρεμα bars.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί της Νάξου είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός με μεγάλη ζήτηση, και αν τελικά την επισκεφθείτε θα αντιληφθείτε τον λόγο. Απευθύνεται κυρίως σε όλα τα ηλικιακά κοινά και σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών, καθώς μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις που μπορεί κάποιος να ζητήσει. Το πλούσιο γεωγραφικό της ανάγλυφο θα σας προσφέρει έντονες αντιθέσεις καθώς θα αν την εξερευνήσετε θα βρείτε τοπία γεμάτα αντιθέσεις. Λιβάδια, οροπέδια, πηγές, βουνά, αμμουδιές και πανέμορφες παραλίες είναι εικόνες που δύσκολα μπορείτε να τις βρείτε να συνυπάρχουν τόσο αρμονικά δεμένες σε έναν προορισμό.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ