Αρχική Σελίδα > Προορισμοί

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο

Ταξίδι στο Ρέθυμνο

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Ρέθυμνο είναι τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και η  πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού της Κρήτης.
Ο πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 32.694 κατοίκους (απογραφή 2001).

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Στο Ρέθυμνο μπορείτε εύκολα να πάτε ακτοπλοϊκώς με δρομολόγια που πραγματοποιούνται από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Δρομολόγια από τον Πειραιά προς το Ρέθυμνο πραγματοποιούν οι: Lane Sea Lines, Anek Lines και η Sea Jets. Διαθέτει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με Κίσσαμο και Σούδα.

Υπάρχει βέβαια η εναλλακτική επιλογή να πάτε αεροπορικώς στο Ηράκλειο ή στα Χανιά και ύστερα να μεταβείτε στην πόλη του Ρεθύμνου οδικώς.

Γενικότερα προς τα αεροδρόμια της Κρήτης πραγματοποιούνται καθημερινά αρκετές πτήσεις και εύκολα βρίσκει κάποιος αεροπορικό εισιτήριο.

Online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ρέθυμνο μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για Ρέθυμνο, το πιο οικονομικό και βολικό δρομολόγιο για εσάς. Επίσης η κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά.Τέλος μπορείτε να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων στο Ρέθυμνο μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;