Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ταξίδι στην Ρώμη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα Euro (€)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η πόλη της Ρώμης βρίσκεται στην Κεντρική Ιταλία.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Στο αεροδρόμιο Fiumicino ή Leonardo da Vinci της Ρώμης μπορείτε να φτάσετε με απευθείας πτήσεις της Alitalia και της Aegean. Επίσης με ενδιάμεσους σταθμούς με πτήσεις της Swiss, Lufthansa, αλλά και Iberia.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι τα άπειρα λευκά ταξί, ποτέ δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα. Εναλλακτικά όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετρό το οποίο είναι αρκετά εύκολο και απλό.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Πραγματικά αμέτρητα. Μην παραλείψετε όμως να επισκεφθείτε τη Ρωμαϊκή Αγορά με την Αρχαία Ρώμη, το Καπιτώλιο, το Κάμπο ντε Φιόρι, και φυσικά το μικρότερο ανεξάρτητο κρατίδιο ,αυτό του Βατικανού, για τον Άγιο Πέτρο.

ΧΡΗΜΑ

Η Ιταλία ανήκει στη ζώνη του ευρώ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πρωτεύουσα της Ιταλίας και ιδανικό προορισμό καθώς μπορεί να συνδυάσει βόλτες στα αξιοθέατα αλλά και ακατάπαυστό shopping. Οι πιο έμπειροι την συστήνουν ανεπιφύλακτα για καλοκαιρινό προορισμό καθώς μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα εισιτήριο μέχρι και πέντε μουσεία αλλά και να επωφεληθείτε από τις φοβερές προσφορές των καταστημάτων. Προετοιμαστείτε για περπάτημα, επισκεφθείτε το Βατικανό, την Κάπελα Σιξτίνα, αλλά και τις αμέτρητες πλατείες και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Ρώμη

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς την Ρώμη, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για την πόλη της Ρώμης μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!
Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;