Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Σαντορίνη

Σαντορίνη

Θήρα

Τα φθηνότερα αεροπορικά για Θήρα κάθε μέρα!

Από
Η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε είναι 69€ στις 02 Απριλίου 2020
Το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα από τις αναζητήσεις των τελευταίων 24 ωρών.

Ταξίδι στην Σαντορίνη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο Πέλαγος, στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Αεροπορικώς με πτήσεις της Ολυμπιακής και της Aegean στο κρατικό αεροδρόμιο Σαντορίνης ( JTR ). Ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σαντορίνη από τον Πειραιά πραγματοποιούν πλοία της BlueStar Ferries, της Αnek Lines και της SeaJet.
Στο Viva Travel θα βρείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισητήρια για τη Σαντορίνη.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η Σαντορίνη γενικά θεωρείται σχετικά μικρό νησί. Αυτό σημαίνει πως το να μετακινηθείτε με λεωφορείο δεν είναι απαγορευτικό καθώς οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες, αλλά αν μπορείτε να έχετε είτε μηχανάκι είτε αυτοκίνητο θα είναι ακόμα καλύτερα για εσάς!

ΜΝΗΜΕΙΑ

Μπορείτε να πάτε στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού και να βρεθείτε στον προϊστορικό οικισμό του Ακρωτηρίου. Πραγματικά καταπληκτικός καθώς έχει διασωθεί σχεδόν άθικτος.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Και όμως έχει! Αν δηλαδή θελήσετε να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο, μπορείτε να πάτε στα Φηρά και να δείτε είτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, είτε το μουσείο Προϊστορικής Θήρας. Από την άλλη πλευρά του νησιού , στην Οία, παρουσιάζει ενδιαφέρον το Ναυτικό Μουσείο.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Μπορεί η Σαντορίνη να φημίζεται για πολλά πράγματα, όπως η θέα της και το ηφαίστειο της, αλλά λόγω του τελευταίου δεν φημίζεται για τις παραλίες της! Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να πάτε είτε στον Περίβολο και στην Περίσσα, όπου εκεί θα βρείτε οργανωμένες παραλίες με ξαπλώστρες, ομπρέλες και αρκετή νεολαία. Στο ίδιο στυλ είναι και η παραλία στο Καμάρι, με πολλά ξενοδοχεία κατά μήκος της παραλίας. Εντελώς διαφορετικό σαν θέαμα είναι η Κόκκινη Παραλία ,η οποία όπως λέει και το όνομα λόγω του ηφαιστείου είναι ένα όλα κόκκινα! Αν θέλετε βράχια και βουτιές επισκεφθείτε το Αμμούδι.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί θεωρείται σαν ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς. Σίγουρα αν το επισκεφθείτε θα δείτε ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα είτε από την περίφημη Οία είτε από το Ημεροβίγλι! Όπως και να έχει, είναι ένας προορισμός που θα βρείτε να κάνετε πράγματα και να γεμίσετε όλες τις μέρες σας! Αφιερώστε ένα πρωινό για να πάτε με καραβάκι στο ηφαίστειο, φροντίστε να έχετε όμως νερό μαζί σας! Το βράδυ στα Φηρά περπατήστε μέσα στα γραφικότατα σοκάκια κάνοντας τα ψώνια σας, και φτάστε μέχρι την Καλντέρα για να θαυμάσετε την εντυπωσιακή θέα. Χαλαρώστε και πιείτε ένα πρώτο ποτό είτε στο Tango είτε στο Francos και συνεχίστε αν θέλετε για clubbing στο Enigma και στο ΚΟΟ!

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Σαντορίνη μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς την Σαντορίνη, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Σαντορίνης μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;