Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Σέριφος

Σέριφος

Σέριφος

Σέριφος

Ταξίδι στην Σέριφο

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Σερίφου βρίσκεται στις Δυτικές Κυκλάδες.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Από Πειραιά είτε με συμβατικό είτε με ταχύπλοο πλοίο των Ventouris Sea Lines, Zante Ferries και Aegean Speed Lines.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η Σέριφος γενικά θεωρείται ένα μεσαίο σε έκταση νησί. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε πολύ εύκολα να μετακινηθείτε και με κάποιο μηχανάκι, και δεν χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτοκίνητο. Πάντως καλό είναι να υπάρχει κάποιο μεταφορικό μέσον καθώς δεν υπάρχουν συγκοινωνίες προς όλες τις παραλίες του νησιού. Επίσης και ταξί, για την ακρίβεια τέσσερα στον αριθμό, τα οποία όπως καταλαβαίνετε τους καλοκαιρινούς μήνες γίνονται ανάρπαστα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η Σέριφος σαν νησί φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της. Συγκριτικά με το μέγεθος του νησιού οι παραλίες είναι υπερβολικά πολλές καθώς ξεπερνούν τις 70! Οι πιο γνωστές πάντως είναι η Ψιλή Άμμος, το Γάνεμα, ο Κουταλάς, ο Αγ. Σώστης, το Καράβι και τα Λειβαδάκια. Το σίγουρο είναι πως σε όποια παραλία και να πάτε θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε το μπάνιο σας.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το γραφικό νησί των Κυκλάδων προσφέρει ποιοτικές αλλά περιορισμένες επιλογές διασκέδασης. Στο λιμάνι και στη Χώρα είναι συγκεντρωμένα όσα μικρά μπαράκια υπάρχουν , πολύ εύκολο να περάσετε από όλα μια βόλτα για να καταλήξετε πιο σας ταιριάζει.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Η Σέριφος είναι ένα πολύ όμορφο και γραφικό νησί που αποτελεί πόλο έλξης για την νεολαία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να την απολαύσετε και για κάποια τριήμερη απόδραση αλλά και για τις βασικές σας καλοκαιρινές διακοπές. Εκτός από τις πολύ ωραίες παραλίες θα γοητευτείτε με την γραφικότατη Χώρα της αλλά και την φιλοξενία των ντόπιων.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σέριφο μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια προς την Σέριφο , όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών το πιο οικονομικό και βολικό δρομολόγιο για εσάς. Επίσης η κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Σερίφου μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;