Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Σύμη

Σύμη

Σύμη

Σύμη

Ταξίδι στη Σύμη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Σύμης ανήκει στα Δωδεκάνησα και βρίσκεται ανάμεσα στη Ρόδο και την Τουρκία.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Στη Σύμη μπορείτε να μεταβείτε με πλοίο από τον Πειραιά ή τη Ρόδο. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σύμη από το λιμάνι του Πειραιά αυξάνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τη Ρόδο είναι σταθερή όλο το χρόνο, για αυτό το λόγο άλλωστε αρκετοί επιλέγουν να φθάσουν στη Ρόδο αεροπορικώς και στη συνέχεια να πάνε στη Σύμη με πλοίο. Εξάλλου το δρομολόγιο Ρόδος – Σύμη δε διαρκεί παραπάνω από μιάμιση ώρα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η Σύμη διαθέτει αρκετές αξιόλογες παραλίες, μικρές ως επί των πλείστων.
Αρκετές είναι προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα, οπότε για να τις επισκεφθείτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε θαλάσσιο ταξί.

Ξεχωρίζει η καθαρή παραλία Νος που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Σύμης. Άλλες παραλίες του νησιού που αξίζει να επισκεφθείτε είναι το Πεδί, η Νανού, ο Άγιος Νικόλαος, το Νημπορείο και ο Άγιος Βασίλειος.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Online φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σύμη μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για Σύμη, το πιο οικονομικό και βολικό δρομολόγιο για εσάς. Επίσης η κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά.Τέλος μπορείτε να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για το νησί της Σύμης μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr οργανώστε το ταξίδι σας στη Σύμη:

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;