Αρχική Σελίδα > Συχνές Ερωτήσεις > Αεροπορικά > Τι σημαίνει εταιρεία χαμηλού κόστους (Low Cost), σε τι διαφέρουν από τις υπόλοιπες?

Συχνές Ερωτήσεις - Αεροπορικά

Τι σημαίνει εταιρεία χαμηλού κόστους (Low Cost), σε τι διαφέρουν από τις υπόλοιπες?

Για κρατήσεις εισιτηρίων με εταιρείες χαμηλού κόστους θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

  • Oι αποσκευές σας δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του ναύλου. Μπορείτε να μεταφέρετε χωρίς επιπλέον κόστος μόνο χειραποσκευές συνήθως μέχρι 5-6 κιλών. Η χρέωση αποσκευών διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και κυμαίνεται από 10€ έως και 20€ ανά αποσκευή. Επίσης το επιτρεπτό βάρος της αποσκευής μπορεί να διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και να κυμαίνεται από 15 εώς 20 kg. 
  • Με τις συγκεκριμένες εταιρείες δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης παρά μόνο αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, American Express) 
  • Στις εταιρείες χαμηλού κόστους είναι απαραίτητο να κάνετε web check in από την ιστοσελίδα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας μέχρι κάποιες ώρες πριν την πτήση σας. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει χρέωση για το Check in στο αεροδρόμιο. Για αυτές τις χρεώσεις μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.
  • Είναι πολύ σημαντικό να δηλώσετε σωστά το email σας διότι είναι απαραίτητο στο Web Check In. Ο λόγος είναι ότι σε αυτό το email  θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης που θα σας στείλει η αεροπορική εταιρεία.
  • Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίων με αυτές τις εταιρείες θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω της ιστοσελίδας της εκάστοτε εταιρείας.
     

Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Έρευνα Εξυπηρέτησης Πελατών
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας
Πάρτε μέρος τώρα!