Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Blue Star Ferries

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - BLUE STAR FERRIES

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries ιδρύθηκε το Νοέμβριο του  1992 και σήμερα έχει φτάσει να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα.
Υπήρξε η πρώτη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που ανέπτυξε περιβαλλοντική δράση, με αποτέλεσμα να λάβει το 2002 την πιστοποίηση ISO 14001 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Σήμερα πραγματοποιεί δρομολόγια από το λιμάνι τους Πειραιά προς την Κρήτη(Ηράκλειο - Χανιά), προς τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα εκτελεί δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Λέσβος (Σίγρι)-Χίος-Σάμος (Καρλόβασι)-Κάλυμνος-Κως-Ρόδος.

Τα πλοία της Blue Star 1, Blue Star 2, Βlue Star Ithaki και Blue Horizon  πιο συγκεκριμένα πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κώδικα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 από τον Αμερικανικό Φορέα Πιστοποίησης ABS Quality Evaluations του διεθνούς Ομίλου Εταιριών American Bureau of Shipping.

Η Blue Star Ferries  ανακοινώσε στα τέλη του Απριλίου του 2010  τη δρομολόγηση του Blue Horizon στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά.
Το Blue Horizon θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι των Χανίων στις 14:45 και θα επιστρέφει στον Πειραιά στις 23:00.
Πρόκειται για ένα πολυτελές επιβατικό πλοίο, το οποίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service, Bars, καταστήματα, πισίνα, παιδότοπο, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο και πολυτελές ταξίδι.

Στόλος

Η Blue Star Ferries διαθέτει σήμερα 8 πλοία, 5 από τα οποία κατασκευάστηκαν μετά το 2005.
Διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους της ελληνικής αγοράς και επιπλέον έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει συνολικά η εταιρεία.

Ο στόλος της αποτελείται από τα παρακάτω πλοία:

Blue Horizon
Blue Star 1
Blue Star 2
Blue Star Delos
Blue Star Ithaki
Blue Star Naxos
Blue Star Paros
Διαγόρας
 

Προορισμοί

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 100% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 4 ετών.
Για τα παιδιά ηλικίας από 4 έως και 10 ετών καθώς και για πολύτεκνους, συνταξιούχους του ΝΑΤ, άτομα με ειδικές ανάγκες, φοιτητές και ανάπηρους πολέμους παρέχεται έκπτωση από 25% έως 50%.

Δρομολόγια Blue Star Ferries

  • Πειραιάς-Ηράκλειο
  • Πειραιάς-Χανιά
  • Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος & Πάρος
  • Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη & Ίος
  • Πειραιάς-Σύρος-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη & Αμοργός (Κατάπολα & Αιγιάλη)-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Δονούσα-Αστυπάλαια
  • Πειραιάς-Πάτμος-Λέρος-Κως-Ρόδος & Σύρος-Σαντορίνη-Αμοργός (Κατάπολα)
  • Πειραιάς-Κάλυμνος-Κως-Ρόδος & Πάρος-Νάξος-Αστυπάλαια-Νίσυρος-Τήλος-Καστελλόριζο
  • Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος
  • Θεσσαλονίκη-Λέσβος (Σίγρι)-Χίος-Σάμος (Καρλόβασι)-Κάλυμνος-Κως-Ρόδος

Εισιτήρια Blue Star Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και για τα πλοία της Blue Star Ferries.

Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για τα δρομολόγια της από τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης προς Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Β.Αιγαίο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.
Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας και θα κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Blue Star Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.