Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Fast Ferries

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - FAST FERRIES

Fast Ferries

Fast Ferries

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries άρχισε να δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά το 1989.
Δρομολόγησε το 2007 το σύγχρονο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο, το «Θεολόγος Π.» στη γραμμή Ραφήνα, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Στόλος

Η Fast Ferries πραγματοποιεί  δρομολόγια της με το πλοίο “Θεολόγος Π.”, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες του ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι, ακόμη και σε οριακές καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο επιβατικό πλοίο, το οποίο φιλοξενεί 1.200 επιβάτες, ενώ στα γκαράζ του μπορούν να ταξιδέψουν 400 ιδιωτικής χρήσης οχήματα ή 70 φορτηγά οχήματα.

Επίσης, δρομολόγια εκτελούνται και με το "Αικατερίνη Π"   που καλύπτει τόσο τις ελληνικές, όσο και τις διεθνείς απαιτήσεις ασφαλείας. Είναι εξοπλισμένο με τα αρτιότερα συστήματα διακυβέρνησης, καθώς και με τα πιο σύγχρονα σωστικά μέσα. Το προσωπικό του πλοίου εκπαιδεύεται διαρκώς, με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, ώστε να είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και καθοριστικά σε συνθήκες αυξημένων απαιτήσεων.

Το πλοίο διαθέτει άνετους και πολυτελείς χώρους, καθώς και ευρύχωρα καταστρώματα, τέσσερα συνολικά bars, κατάστημα και αναρρωτήριο. Τέλος, είναι πλοίο φιλικό για άτομα με ειδικές δεξιότητες και διατηρεί την θέση ATS (αεροπορικού τύπου)

ΜΗΚΟΣ: 121,45 μέτρα ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 21 κόμβοι
ΕΠΙΒΑΤΕΣ: 1127 ΟΧΗΜΑΤΑ: 240 ΙΧ αυτοκίνητα ή 70 ΙΧ και 45 φορτηγά
Hellenic Highspeed
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π
Θεολόγος Π

Προορισμοί

Χρήσιμες Πληροφορίες

Παιδιά μέχρι 4 ετών δικαιούνται 100% έκπτωση κατά την έκδοση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, ενώ τα παιδία από 4 έως 11 ετών εκδίδουν παιδικό εισιτήριο με 50% έκπτωση.

Δρομολόγια Fast Ferries

Η Fast Ferries πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας εξυπηρετώντας τη γραμμή:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

Εισιτήρια Fast Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που πραγματοποιεί η Fast Ferries.

Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.
Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια του “Θεολόγος Π.” προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Fast Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.