Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Golden Star Ferries

Golden Star Ferries δρομολόγια - εισιτήρια

Golden Star Ferries

Golden Star Ferries

Η Golden Star Ferries δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοία από το 2011 με το διασημότερο πλοίο των Κυκλάδων Superferry II, στη γραμμή Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο πραγματοποιώντας καθημερινές αναχωρήσεις. Σκοπός της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η μεταφορά του επιβατηγού κοινού και των οχημάτων τους με ασφάλεια, άνεση και συνέπεια.

Η Golden Star Ferries πρόσθεσε στο στόλο της άλλο ένα ποιοτικό και σύγχρονο πλοίο, το Superferry, το οποίο αφού προσάρμοσε στα Ευρωπαικά πρότυπα και ανακαίνησε πλήρως, έφερε νέα δεδομένα στις κυκλάδες καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταφορικές ανάγκες επιβατών- οχημάτων- φορτηγών από το λιμάνι της Ραφήνας.

Το 2017 η εταιρεία αύξησε τον στόλο της επενδύοντας στην αγορά ενός ταχυπλόου, απο τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία του, το SUPERRUNNER. Πάντα με έδρα την Ραφήνα επεκτείνεται το δίκτυο των προορισμών με καθημερινές αναχωρήσεις την θερινή περίοδο προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

H Golden Star Ferries πραγματοποιεί δρομολόγια με Superferry και Superferry II, καθώς και με το νέο ταχύπλοο SuperRunner
Supercat
Superexpress
Superferry
Superferry II
SuperRunner
Superspeed

Προορισμοί

Χρήσιμες Πληροφορίες

H Golden Star Ferries πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με το πλοίο Superferry II από το λιμάνι της Ραφήνας.

Δρομολόγια Golden Star Ferries

ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

Εισιτήρια Golden Star Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά  δρομολόγια της Golden Star Ferries.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προορισμούς  που σας ενδιαφέρουν μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια του Superferry II από την Ραφήνα προς την Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών  εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο και να πληρώσετε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Golden Star Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.