Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Minoan Lines

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - MINOAN LINES

Minoan Lines

Minoan Lines

Η ακτοπλοϊκή Minoan Lines (Μινωικές Γραμμές) δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά εδώ και 36 χρόνια. Στον στόλο της συμπεριλαμβάνονται 7 σύγχρονα επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία.

Οι Μινωικές Γραμμές διαθέτουν δρομολόγια για 7 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώ πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και της Πάτρας. Διαθέτει δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο της Κρήτης και από το λιμάνι της Πάτρας προς την Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Αγκώνα και Βενετία στην Ιταλία.

Πραγματοποιεί επίσης καθημερινά δρομολόγια από την Ιταλία, από το λιμάνι της Βενετίας και της Αγκώνας με τελικό προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και το λιμάνι της Πάτρας.

Η ακτοπλοϊκή εταιρία Minoan Lines αναδείχθηκε για 2 συνεχόμενες χρονιές (2008 και 2009) ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την καλύτερη φήμη, κερδίζοντας το «Χρυσό Μετάλλιο» στην κατηγορία της κατά την ετήσια πανελλαδική έρευνα «Famous Brands», η οποία διενεργείται από την Tradelink Reputation Research & Consultancy.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Στόλος

Ο στόλος της Minoan Lines διαθέτει 5 σύγχρονα επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία.
CRUISE OLYMPIA
H/S/F ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ

Προορισμοί

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι επιβάτες της Minoan Lines που ταξιδεύουν προς Aγκώνα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της προσφοράς “Camping All Inclusive”. 
Η εταιρεία προσφέρει εσωτερική καμπίνα και ένα γεύμα ανά δρομολόγιο στην τιμή του εισιτηρίου για DECK.
Η προσφορά ισχύει για τα ακόλουθα πλοία : H/S/F CRUISE EUROPA, H/S/F CRUISE OLYMPIA και H/S/F OLYMPIA PALACE (για όσο χρονικό διάστημα θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Αγκώνα).

Η ακτοπλοϊκή Minoan Lines διαθέτει πρόγραμμα ανταμοιβής συχνών πελατών το Minoan Lines Bonus Club, μέσω του οποίου προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και έκπτωση στα καταστήματα - εστιατόρια των πλοίων της.

Δρομολόγια Minoan Lines

  • Πειραιάς - Ηράκλειο – Πειραιάς
  • Ελλάδα-Βενετία-Ελλάδα (Πάτρα – Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Βενετία)
  • Ελλάδα-Αγκώνα-Ελλάδα (Πάτρα-Ηγουμενιτσα-Αγκώνα)
  • Πάτρα - Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

Εισιτήρια Minoan Lines από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία της Minoan Lines.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας προς την Κρήτη και την Ιταλία και παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο μέσω του online συστήματός μας.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Minoan Lines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.