Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά > Προσφορές > GoldenStarFerries

Προσφορές Ακτοπλοϊκών

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024
  • Έκπτωση 20% σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς και πυροσβέστες
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 20% για οποιοδήποτε προορισμό στους εν ενεργεία αστυνομικούς, πυροσβέστες, στρατιωτικούς. Η έκπτωση εφαρμόζεται και στα οχήματα, αν είναι ονομαστική η άδεια κυκλοφορίας. Για την έκδοση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της εν ενεργεία υπηρεσιακής τους ταυτότητας.

  • Έκπτωση 30% για αυθημερόν ταξίδια
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 30% για οποιοδήποτε προορισμό στα εισιτήρια της επιστροφής για αυθημερόν ταξίδια, με την προϋπόθεση τα εισιτήρια να εκδοθούν ταυτόχρονα. Ισχύει για εισιτήρια ατομικά και οχημάτων.
  • Έκπτωση 25% για συνταξιούχους του ΝΑΤ
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 25% για οποιοδήποτε προορισμό στα εισιτήρια των συνταξιούχων του ΝΑΤ. Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ΝΑΤ.

  • Έκπτωση 50% για πολύτεκνους
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 50% για οποιοδήποτε προορισμό στις πολύτεκνες οικογένειες. Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της πολυτεκνικής κάρτας.

  • Έκπτωση 50% για φοιτητές
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 50% για οποιοδήποτε προορισμό σε όλους τους φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων. Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.
  • Έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 50% στα παιδιά ηλικίας από 5-10 ετών. Για τα παιδία ηλικίας έως 5 ετών εκδίδεται μηδενικό εισιτήριο.
  • Έκπτωση 50% για ΑΜΕΑ
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 50% για οποιοδήποτε προορισμό στα εισιτήρια των ατόμων με ειδικές ανάγκες για ποσοστό αναπηρίας από 80% και πάνω. Η έκπτωση ισχύει για τα ίδια άτομα αλλά και για τον συνοδό τους. Η έκπτωση εφαρμόζεται και στα οχήματα, αν είναι ονομαστική η άδεια κυκλοφορίας. Για την έκδοση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ΑΜΕΑ, είτε των απαραίτητων επίσημων εγγράφων.
  • Έκπτωση 20% για τρίτεκνες οικογένειες
Η Golden Star Ferries εξασφαλίζει έκπτωση 20% για οποιοδήποτε προορισμό στα εισιτήρια των τρίτεκνων οικογενειών. Για την έκδοση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της τριτεκνικής κάρτας.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτός ο εντοπισμός μιας προσφοράς, μπορείς να καλέσεις στο 2117700000, για άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
Κλείσε τώρα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο more.com. Δες επίσης όλες τις προσφορές ακτοπλοϊκών.