Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά > Προσφορές > Nel Lines

Προσφορές Ακτοπλοϊκών

Τρίτη, 5 Μαΐου 2015
Έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ
Η εταιρεία μας προσφέρει έκπτωση 50% για τους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε όλα τα πλοία της εταιρείας, σε όλες τις θέσεις (εκτός LUX) και για όλους τους προορισμούς.
Ο δικαιούχος οφείλει να επιδεικνύει την κάρτα ανεργίας του κατά τον έλεγχο εισιτηρίων.

Α) Μόνιμοι κάτοικοι - δικαιούχοι έκπτωσης 50%

Βάσει του Φ.Ε.Κ. με αριθμό 438 της 11 Απριλίου 2003, στον πίνακα των κατηγοριών των προσώπων που δικαιούνται έκπτωση στους ναύλους των ακτοπλοϊκών πλοίων, ορίζεται ότι οι μόνιμοι κάτοικοι νήσων κάτω των 3.100 κατοίκων κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο της κατοικίας τους δικαιούνται ( 50% ) έκπτωση στην οικονομική θέση.
Επισημαίνουμε ότι η έκπτωση αυτή ισχύει εφ’ όσον ο επιβάτης μετακινείται από και προς τον τόπο της κατοικίας του, αρκεί να είναι νησί κάτω των 3.100 κατοίκων.

Σ΄ αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να επιλέγετε την έκπτωση «MOKAT» = ΜΟνιμος ΚΑΤοικος. Τα ανωτέρω θα αποδεικνύονται με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητος (για την ταυτοπροσωπία), η δε μόνιμη κατοικία θα αποδεικνύεται με την επίδειξη βεβαίωσης από τον οικείο ΔΗΜΟ ή την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και θα περιλαμβάνει το Όνομα, Επώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. του μονίμου κατοίκου.

Β) Μόνιμοι κάτοικοι - δικαιούχοι δωρεάν εισιτηρίου

Το Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου στις συμβάσεις - αναθέσεις των επιδοτούμενων γραμμών των πλοίων μας, ορίζει ότι, οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ των νησιών ΣΙΚΙΝΟΥ, ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ, ΚΙΜΩΛΟΥ, ΔΟΝΟΥΣΑΣ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΟΥ, ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, ΑΝΑΦΗΣ, ΘΗΡΑΣΙΑΣ, ΦΟΥΡΝΩΝ και ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση στην οικονομική θέση όταν αυτοί ταξιδεύουν στις κατωτέρω διαδρομές:

1. Από τη Σίκινο και τη Φολέγανδρο προς και από την Ίο.
2. Από τη Κίμωλο προς και από την Μήλο.
3. Από τη Δονούσα, το Κουφονήσι, τη Σχοινούσα και την Ηρακλειά προς και από τη Νάξο.
4. Από την Ανάφη και τη Θηρασιά προς και από τη Θήρα.
5. Από τον Άγιο Ευστράτιο προς και από τη Λήμνο.Από τους Φούρνους προς και από τον Άγιο Κήρυκο και το Καρλόβασι

Για την εφαρμογή των ανωτέρω θα πρέπει αν επιλεγεί ως τύπος επιβάτη LA = LOCAL ADULT ή LC = LOCAL CHILD, κι εφ’ όσον ταξιδεύει στην οικονομική θέση, dsal ή deck στις ανωτέρω διαδρομές, αυτόματα το εισιτήριο που θα εκδίδεται θα είναι μηδενικής αξίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ.

Τα ανωτέρω θα αποδεικνύονται με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητος και βεβαίωσης από τον οικείο ΔΗΜΟ ή την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ που θα περιλαμβάνει το Όνομα, Επώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. του μονίμου κατοίκου.
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτός ο εντοπισμός μιας προσφοράς, επικοινωνείτε με το 11876, για άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Κλείστε τώρα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το Viva.gr. Δείτε επίσης όλες τις προσφορές ακτοπλοϊκών.