20% Έκπτωση
σε απεριόριστες Fitness υπηρεσίες!
20€ Έκπτωση
για τα καλύτερα ελληνικά κρασιά μικρών παραγωγών!
20€ Έκπτωση
σε αγορά ετήσιας συνδρομής σε γυμναστήρια Yava!
25€ Έκπτωση
για ένα ταξίδι στη μεσογειακή κουζίνα!
 
50% έκπτωση
για να απολαύσετε υγιεινό φαγητό σε λίγα λεπτά!
40% Έκπτωση
σε προϊόντα ενίσχυσης ανοσοποιητικού!
50€ Έκπτωση
ηλεκτρικές συσκευές & είδη διακόσμησης!
10% Έκπτωση
σε αγορά επιλεγμένων ποδηλάτων!
10€ Έκπτωση
για τις αγορές σας από τη χειμερινή κολεξιόν!
Όροι χρήσης

Όροι χρήσης κουπονιού GymNow:
H έκπτωση GymNow (20%) ισχύει για μία αγορά τουλάχιστον 10 Fitcoins. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα από το http://www.gymnow.gr/, αφού ολοκληρώσετε τη δωρεάν εγγραφή σας. Η προσφορά αφορά υπάρχοντα και νέα μέλη του GymNow και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Ο κωδικός του εκπτωτικού κουπονιού αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα.

Όροι χρήσης κουπονιού Forky:
H έκπτωση Forky (50%) ισχύει για τα πρώτα 10€ της παραγγελίας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, ο χρήστης πληρώνει τη διαφορά. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα από το https://www.forky.gr, έως 30/12/2016. Η προσφορά αφορά σε υπάρχοντα και νέα μέλη του www.forky.gr & για διανομή μόνο στην Αττική. Ο κωδικός του εκπτωτικού κουπονιού αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα.

Όροι χρήσης κουπονιού Botilia:
Το κουπόνι botilia.gr αξίας 20€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές αξίας άνω των 150€, μέσα από το site http://www.botilia.gr/. Το κουπόνι αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για νέους και υπάρχοντες χρήστες του www.botilia.gr.

Όροι χρήσης κουπονιού BIONAT & Terranova:
H έκπτωση BIONAT & Terranova αξίας 40%, αφορά σε αγορά προϊόντων από το site http://www.anosiapharmacy.gr/product-category/viva/, έως 31/12/2016. Ο κωδικός του εκπτωτικού κουπονιού αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για τους χρήστες του http://www.anosiapharmacy.gr.

Όροι χρήσης κουπονιού Yava:
Το κουπόνι Yava αξίας 20€ αφορά σε αγορά ετήσιας συνδρομής & μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το site www.yava.gr. Το κουπόνι αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για τους χρήστες του www.yava.gr

Όροι χρήσης κουπονιού Home2Love:
Το κουπόνι Home2Love, αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα. Το κουπόνι αξίας 50€ αφορά σε αγορές από το site www.home2love.gr, αξίας άνω των 250€. Αγορές έως 31/01/2017. Εξαιρούνται προϊόντα σε έκπτωση.

Όροι χρήσης κουπονιού Yoleni's:
Το κουπόνι Yoleni's αξίας 25€, αφορά σε αγορές από το site www.yolenis.com, αξίας άνω των 100€, έως 30/11/2016. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά. Το κουπόνι αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για τους χρήστες του www.yolenis.com

Όροι χρήσης κουπονιού Tsirikos:
H έκπτωση Tsirikos αξίας 10%, αφορά σε αγορά επιλεγμένων ποδηλάτων Tsirikos από το site www.tsirikosbikes.gr. Ο κωδικός του εκπτωτικού κουπονιού αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για τους χρήστες του www.tsirikosbikes.gr.

Όροι χρήσης κουπονιού για Koolfly:
H έκπτωση Koolfly αξίας 10€, αφορά σε αγορά ρούχων από το site www.koolfly.com, αξίας άνω των 50€. Ο κωδικός του εκπτωτικού κουπονιού αποστέλλεται αυτόματα κατόπιν αγοράς αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το www.viva.gr & μέσω VivaWallet, για ταξίδι μετ' επιστροφής, για τουλάχιστον έναν ενήλικα.

Γενικές πληροφορίες:

  • Όλα τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μια φορά από κάθε πελάτη, δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτώσεις. Εξαιρούνται των προσφορών, αγορές που έχουν γίνει από 3ο site σύγκρισης τιμών.
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με μετρητά.