Αρχική Σελίδα > RSS Feed
RSS Feed
 

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα μας! Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ενημέρωση για συγκεκριμένες κατηγορίες νέων που σας ενδιαφέρουν όπως τα νέα του VivaTravel, Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών και Αεροπορικών.


Τι είναι το RSS
 

Το RSS (Really Simple Syndication), είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να ενημερώνεστε αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο, για ανανεώσεις περιεχομένων διαδικτυακών τόπων που σας ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να τους επισκέπτεστε συνεχώς.


Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RSS Feed
 

Για να εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του RSS χρειάζεστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης περιεχομένου (RSS Reader). Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα λογισμικό στο οποίο προσθέτετε τις σελίδες που διαθέτουν RSS και εκείνο, με τη σειρά του, τις ελέγχει και σας ενημερώνει διαρκώς για οτιδήποτε νέο.


Πολλά προγράμματα πλοήγησης (browsers), όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer και Firefox, ελέγχουν αυτόματα τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε για RSS Νέα και εμφανίζουν σχετικό εικονίδιο όταν βρίσκουν περιεχόμενο, κάνοντας απλούστερη τη διαδικασία εγγραφής σας στην συγκεκριμένη υπηρεσία.

 

Ποιες κατηγορίες (κανάλια) σας προσφέρει το RSS Feed του Viva!

Οδηγίες λήψης RSS περιεχομένου
 
  • Κάντε δεξί κλικ πάνω σε κάποια από τις ενότητες
  • Επιλέξτε αντιγραφή συντόμευσης (copy shortcut)
  • Επικολλήστε την συντόμευση στο πεδίο διεύθυνσης του προγράμματος ανάγνωσης (RSS reader) που χρησιμοποιείτε

Σε περίπτωση που ήδη χρησιμοποιείτε κάποια web - based υπηρεσία:
Κάντε κλικ στα παρακάτω εικονίδια για να προσθέσετε το feed με όλες τις παρεχόμενες κατηγορίες στην αντίστοιχη υπηρεσία.

 
Επικοινωνία
ΚΑΛΕΣΤΕ

13855

(αστική χρέωση)
ή 211 770 0000
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝLIVE SUPPORT
Χρειάζεστε βοήθεια;